Jommm pekena peria!!!!!

26 11 2009

Penyakit kencing manis atau diabetes merupakan salah satu penyakit yang semakin banyak dihidapi oleh masyarakat sekarang ekoran gaya hidup moden. Makanan segera, makanan siap dibeli di gerai atau restoran kadang-kala boleh menyumbang kepada penyakit berkaitan.
Di Malaysia saja, hampir 1.2 juta individu dikenal pasti menghidap tersebut dan menurut Persatuan Perubatan Malaysia (MMA), diabetes boleh berlaku pada mana-mana kaum di negara ini. Diabetes jika tidak dikawal boleh menyebabkan beberapa komplikasi termasuk penyakit kardiovaskular atau jantung, kegagalan ginjal, kerosakan retina, saraf dan luka yang sukar disembuhkan.
 

Mengapa Kami Pilih Buah Peria?

 1. Peria telah lama digunakan di India sebagai penawar masalah kesihatan keluarga untuk penyakit kencing manis atau Diabetes Mellitus. Lektin yang terkandung dalam peria telah menunjukkan kesan lipogenic dan antilipolytic yang jelas.
 2. Pelbagai masalah jangkitan dan kanser adalah antara kes kesihatan yang didapati menunjukan kesan positif selepas menggunakan peria.
 3. Peria juga mengandungi vitamin seperti Vitamin A, B1, B2, C dan Zat Besi. Penggunaan secara kerap dapat mencegah kebanyakan komplikasi seperti Hipertensi, Komplikasi Mata, Neuritis dan Kecacatan Metabolisme Karbohidrat.
 4. Peria bermanfaat bagi rawatan gangguan darah seperti masalah cepat marah, kudis, kegatalan, psoriasis, kurap dan penyakit kulat.
 5. Jus segar daripada Daun Peria boleh dijadikan ubatan berkesan untuk kolera peringkat awal serta lain-lain masalah seperti cirit-birit pada musim panas.
 6. Ekstrak daripada peria boleh melambatkan pertumbuhan atau penyebaran sel-sel kanser terutamanya kanser payu dara.

Mengapa Anda Perlu Sertai Affiliate Kami?

 1. Sistem kami adalah sistem automatic Matrix 5×7 dengan Auto Spillover. Jika anda mendapat pembeli ke-6, pembeli tersebut secara automatik akan berada di bawah rangkaian anda pada aras 2.
 2. Anda layak menerima imbuhan (Upah promosi) sehingga peringkat ke-7. Dan setiap level bagi 7 peringkat mempunyai komisen yang hebat.
 3. TIADA maintain bulanan & syarat kelayakan jumlah downline.
 4. Disamping anda menggunakan produk kami; TEH PERIA yang tinggi khasiat dan menjadi penawar kebanyakan penyakit, anda juga berpotensi mendapat pendapatan sambilan sebanyak RM97,810.00.
 5. Dengan sertai affiliate kami di TehPeria.biz, anda juga sekaligus menjadi ejen produk kami.
Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: